Numerologi | Fredag 6. april

Foredrag med August Darius Danielsson fredag 6. april 2018 kl. 14.00

Numerologien er en oldgammel videnskab fra det antikke Persien og Babylon, som bygger på de samme principper man kender fra astrologien. Vi er alle født på en bestemt dato i en måned og i et år, hvori vores skæbne og livsformål er dikteret. Bogstaverne i vores alfabet omregnes til tal, så hvert navn indeholder en numerologisk talværdi, som dikterer vores menneskelige personlighed, styrker, svagheder, udfordringer m.v.

1-2 personer fra publikum tilbydes numerologisk LIVE tolkning, som beskriver dem som personer samt deres fortid, nutid og fremtid, og kan bevidne om deres personlighed er beskrevet korrekt eller forkert.

August Darius Danielsson har gennem numerologien hentet store genvinster på aktiemarkedet ved at forudsige udviklingen i virksomheder samt forudsagt mange politiske begivenheder.

Tilmelding senest dagen før hos Thomas. Pris 15 euro

1804 – numerology (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *