NYHEDER – NOVEMBER 2018

Kalender – november:

D. 8. Causeri med Torben Colding

D. 17.  Fernisering

D. 23. Filmaften

Nyt fra formanden

Det har været et godt efterår for Club Danés med tilgang af nye medlemmer. Fortsætter det på den måde, ja så ser fremtiden lys ud for vores klub. Vi har allerede haft et par arrangementer.Den 6. og 7.oktober kom Swing Sisters forbi og gav os et par dejlige timer med alle de gode, gamle melodier, som vi kender.Det er det største arrangement vi har haft, så langt jeg kan huske tilbage. Vi var ca. 200 deltagere denne weekend. Det lyder måske ikke af helt vildt i andres ører, men med de lokaler, vi kan disponere over, synes jeg det er rigtigt flot.Vi vil gerne sige Kirsten Siggaard, Lise-Lotte Norup, Kirsten Vaupel samt Bo Sigaard Andersen tusinde tak for, at de lagde deres vej forbi Club Danés.Vi ved alle, at sådan et stort arrangement kræver en del fodarbejde for at det hele klapper på dagen, og til jer der hjalp til, skal der også lyde en stor tak.Et af vores medlemmer sponserede 10.000 DKK til flyrejsen, én stillede en lejlighed til rådighed, og Helle Hollis stillede en dejlig bil til rådighed i de seks dage, Swing Sisters var her. En kæmpestor tak til jer.Bent Silvester leverede det meste af det udstyr, som Swing Sisters skulle bruge, og hjalp dem også med at tilslutte hele anlægget. Og da vi spurgte ham, om han ville slutte de to dage af med lidt lettere dansemusik, kørte han hjem og hentede sit keyboard.Fantastisk! Du skal også have en kæmpe tak for din store indsats.Uden jer sponsorer til dette arrangement, havde vi ikke kunnet holde vores billetpriser nede på det fornuftige niveau, vi havde. Vi har mange gode arrangement resten af året – det kan I læse meget mere på denne side, eller I kan gå ind på vores Facebook side eller vores hjemmeside clubdanes.dk.

Husk vores store Juletræsfest I Club Danés søndag den 2. december kl.14

I løbet af eftermiddagen sker der følgende:                                                                              Vore søde julepiger juler med børnene, hvor der blandt andet vil være mulighed for at lave flotte Juledekorationer                                                                   
Julemanden kommer og så danser vi omkring juletræet                                                        Godteposer til alle børn.
Lucia optog                                                                                                                              
Sidst og ikke mindst vores store julelotteri                                                         

Alle er velkommen       

Med Venlig hilsen

Bent Flindt/Formand

 

Det danske retsvæsen – hvad fanden laver de?
Torsdag d. 8. november, kl 17.00 vil Torben Goldin under denne titel på en let tilgængelig og humoristisk facon fortælle om noget, der er et relativt lukket land for mange af os. Goldin er en kendt skikkelse inden for det danske retsvæsen, hvor han har en fortid i både ind- og udland, først som dommerfuldmægtig, siden som juridisk rådgiver og retspræsident.
For de som har lyst, afsluttes arrangementet med et par ”håndmadder”, hvor man kan stille yderligere spørgsmål. Pris for foredrag plus bespisning € 10, for foredraget alene € 5. Tilmelding nødvendig.

Kunstudstilling:
Lørdag, d. 17. november afholdes fernisering fra kl. 12.30 med kunstneren Joy Fahey. Joy er født i Manchester, hvor hun studerede kunst på Manchester College of Art. Efter at have rejst rundt i det meste af verden har hun nu bosat sig i Spanien. Hun er i dag leder af Mijas Art Centre, hvor hun udstiller egne værker og underviser andre. Hendes livsindstilling beskrives bedst gennem følgende udsagn: Art and life go hand in glove, the more you look the more you see and understand!”
Udover et møde med Joy byder vi naturligvis på det traditionelle glas Cava og lidt snacks.

Filmaften:
Fredag d. 23. november kl. 17.00 viser vi Fuglene over sundet. I 1943 må Arne Itkin (David Dencik) en berømt jødisk jazzmusiker, der bor i København sammen med sin kone Miriam (Danica Curcic) og deres 6-årige søn Jacob flygte fra deres hjem. De får at vide, at de kan blive sejlet til Sverige fra Gilleleje af lokale fiskere, men lokale kollaboratører og Gestapo kommer hurtigt på sporet af dem. Filmen fik en meget positiv anmeldelse i Berlinske (5 stjerner) og lidt mere blandet i andre medier, men alle var enige om at den var historisk autentisk og interessant.
Alle er velkomne. Pris € 5. Da vi har begrænset plads til filmen er tilmelding til Thomas senest onsdag d. 21. november nødvendig. Hvis der er tilstrækkelig tilslutning til at spise et let måltid bagefter, kan dette også arrangeres ved tilmeldingen.

Revy kabaret kavalkade
En aktivitets gruppe i Club Danes ønsker at genopfriske denne for foreningen tidligere meget omskattede aktivitet, revy og kabaret kavalkade. Derfor søger vi allerede nu aktører, tekstforfattere, syersker, pianist, scenograf, ja, alt hvad der skal til for igen at opføre en revy kavalkade.
Det er tanken at opførelsen skal ske i februar eller marts, 2019. Kom og vær med og deltag med det talent du/I har.
Henvend jer til Gudrun Lund-Andersen Mobil: 618 834 224 eller gudrunluna@hotmail.com

Bridgeklubben
Kom og spil med i vores ugentlige mandags og onsdags turneringer, mødetid senest 14.45. Gæster er velkomne. Til- og framelding  skal ske senest dagen før hos Jan Werum på 951 260 416 eller på mail: jw@werum.dk. Gebyr for medlemmer er 3.50 € og for gæster 5.00 €.
Tilmelding til vores halvårlige bridgeweekend d. 10 -11. november, denne gang  i Ventorro (Alhama de Granada), og til vores Før-juleturnering d. 17. november sker via opslag i klubben eller til Gudrun Lund Andersen: gudrunluna@hotmail.com . Yderligere oplysninger om vores aktiviteter kan følges på hjemmesiden: http://www.clubdanes.dk/bridgeklubben/

 

Skydeklubben

Skydeklubbens dage resten af året

  1. november Øvelsesskydning

 

  1. november Mortens and skydning 100 p.

 

  1. november Hekseskydning – derefter Heksefrokost

 

  1. november Øvelsesskydning

 

  1. december Sponsorskydning

 

  1. december Øvelsesskydning / juleafslutning

 

Mortens Aften I Club Danés

Traditionen tro er vores restauratør Thomas klar med et arrangement, når det er Mortens Aften, lørdag den 10. november kl. 18.30. Her serveres den traditionelle menu, Andesteg ad libitum, brune og hvide kartofler, 1/2 æbler, rødkål, svesker og andesauce. Gammeldags æblekage. Pris 24,50 € excl. Drikkevare. Tilmelding nødvendig,