Club Danés summer af aktivitet. Nedenfor kan du finde vores arrangementer i klubben. Du kan vælge at se events som en “liste” eller “kalender oversigt”. Eller brug “søgning” til at finde et specifikt arrangement.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

GALLAAFTEN MED LANCIERS

oktober 30 @ 18:00 - 23:30

Lørdag d. 30. oktober afholdes den helt store Gallaaften med Les Lanciers, festmiddag og dans. Detaljeret beskrivelse vil snart kunne findes på vores hjemmeside: www.clubdanes.dk . Les Lanciers er jo noget en del af os er stødt på tidligere i vores tilværelse, men har glemt igen.

Andre har måske aldrig prøvet det, men har set, hvor sjovt deltagerne ser ud til at have det, når de danser. For alle gælder det, at billetten til den store Gallaaften inkluderer to gratis undervisningssessioner, som er tilstrækkeligt til at være med på selve aftenen.

Undervisningen foregår torsdag d. 21. oktober og tirsdag d. 26. oktober fra kl. 17.30 – 19.00, så husk at tilmelde jer hurtigt og reserver alle tre datoer i kalenderen.

Detaljer

Dato:
oktober 30
Tidspunkt:
18:00 - 23:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Club Danés
Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas Costa,
Mijas, Malaga 29651 Spain
+ Google Maps
Telefon:
+34 952 472 880
View Sted Website

Arrangør

Club Danes
Telefon:
952 472 880
E-mail:
mail@clubdanes.dk
View Arrangør Website

NOVEMBER
Vi ser frem til en masse aktiviteter igen i november, så reserver allerede nu mandag den 1. november til Thomas’ Åbent Hus arrangement, tirsdag d. 2. november til foredrag og lørdag d. 6. november til klubbens 40-års fødselsdags fest . Yderligere information vil være i november bladet og vil kunne findes på vores hjemmeside og på Facebook, når vi nærmer os de anførte datoer.

BRIDGEKLUBBEN
Vi spiller bridge hver mandag og onsdag. Mødetid senest 14.45. Gæster er velkomne. Til- og framelding skal ske senest dagen før hos Jan Werum på 951 260 416 eller på mail: jw@werum.dk Gebyr for medlemmer er 4.00 € og for gæster 5.00 €.
Husk også at reservere weekenden, d 23.-24. oktober, hvor vi hygger os og spiller bridge, denne gang i det skønne Alhama de Granada.

– og, så, som noget helt nyt afholder vi for første gang: ”Mijas International Bridge Tournament” søndag d. 17. oktober kl. 11.00 i Club Danés. Turneringen er beskrevet mere detaljeret andetsteds i bladet, men vi opfordrer alle vore egne spillere til a melde sig og støtte op om initiativet.