Club Danés summer af aktivitet. Nedenfor kan du finde vores arrangementer i klubben. Du kan vælge at se events som en “liste” eller “kalender oversigt”. Eller brug “søgning” til at finde et specifikt arrangement.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HVORNÅR VAR DET NU DET VAR?

oktober 16 @ 16:00 - 23:30

Ja, vi gentager successen fra foråret 2019, før verden gik af lave. Gorm (fra TV-udsendelsen) vil igen være vært for denne populære, historiske Quizz.

Lørdag d. 16. oktober mødes vi kl. 16.00 med en velkomstdrink, og så bliver der dystet på årstal (tilsat lidt lokale spørgsmål), indtil vi har fundet den endelige vinder. Hovedsponsor for arrangementet er Helle Hollis, og præmierne sponsoreres af Delicatessen, La Cuenta Vinos, Sanum Physiotherapy og Casa Danesa. Egon Kjer leverer de musikalske ledetråde.

Efter konkurrencen fortsætter vi med et let måltid og så spilles der op til dans, dersom det er tilladt. Tilmelding nødvendig.

Detaljer

Dato:
oktober 16
Tidspunkt:
16:00 - 23:30
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:

Sted

Club Danés
Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas Costa,
Mijas, Malaga 29651 Spain
+ Google Maps
Telefon:
+34 952 472 880
View Sted Website

Arrangør

Club Danes
Telefon:
952 472 880
E-mail:
mail@clubdanes.dk
View Arrangør Website

NOVEMBER
Vi ser frem til en masse aktiviteter igen i november, så reserver allerede nu mandag den 1. november til Thomas’ Åbent Hus arrangement, tirsdag d. 2. november til foredrag og lørdag d. 6. november til klubbens 40-års fødselsdags fest . Yderligere information vil være i november bladet og vil kunne findes på vores hjemmeside og på Facebook, når vi nærmer os de anførte datoer.

BRIDGEKLUBBEN
Vi spiller bridge hver mandag og onsdag. Mødetid senest 14.45. Gæster er velkomne. Til- og framelding skal ske senest dagen før hos Jan Werum på 951 260 416 eller på mail: jw@werum.dk Gebyr for medlemmer er 4.00 € og for gæster 5.00 €.
Husk også at reservere weekenden, d 23.-24. oktober, hvor vi hygger os og spiller bridge, denne gang i det skønne Alhama de Granada.

– og, så, som noget helt nyt afholder vi for første gang: ”Mijas International Bridge Tournament” søndag d. 17. oktober kl. 11.00 i Club Danés. Turneringen er beskrevet mere detaljeret andetsteds i bladet, men vi opfordrer alle vore egne spillere til a melde sig og støtte op om initiativet.