Club Danés summer af aktivitet. Nedenfor kan du finde vores arrangementer i klubben. Du kan vælge at se events som en “liste” eller “kalender oversigt”. Eller brug “søgning” til at finde et specifikt arrangement.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom til kobberbryllup med ABBA i Casa Danesa

november 1 @ 14:00 - 16:00

Mandag den 1. november er det 12 og et halvt år siden at Thomas Schou Petersen overtog driften af restauranten i Casa Danesa og det skal fejres

Fra kl 14.00 til 16.00 byder Thomas velkommen til kobberbryllup i Casa Danesa med fadøl, vin og røde pølser, på bedste dansk ”rejsegildemanér”
Alle klubbens medlemmer, venner, kunder, leverandører og familie er alle velkomne til at kigge forbi. Der er maksimum plads til 300 personer, så giv Thomas et praj om deltagelse.
Foruden pølser, fadøl og vin, byder Thomas på god musik.
ABBA-gruppen ”Voulez Vous” kommer og underholder, med alle de gode hits som vi kender, så der bliver god mulighed for at synges med, lytte til god musik, og måske bevæge sig lidt. ABBA-Gruppen ”Voulez Vous” synger live, har koreografi og kostumer der er med til at skabe den rette illusion.

Kom forbi og sig tillykke til Thomas, lyt til Thank you for the Music, Fernando og syng med på Mamma Mia, Waterloo og alle de andre hits.

Den 1. november bliver i år noget helt specielt her på Costa del Sol.
På gensyn i Casa Danesa mandag den 1. november fra klokken 14.00 – 16.00
Tilmelding: Tel: 952 47 51 51

Detaljer

Dato:
november 1
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Club Danés
Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas Costa,
Mijas, Malaga 29651 Spain
Telefon:
+34 952 472 880
View Sted Website

Arrangør

Club Danes
Telefon:
952 472 880
E-mail:
mail@clubdanes.dk
View Arrangør Website

NOVEMBER
Vi ser frem til en masse aktiviteter igen i november, så reserver allerede nu mandag den 1. november til Thomas’ Åbent Hus arrangement, tirsdag d. 2. november til foredrag og lørdag d. 6. november til klubbens 40-års fødselsdags fest . Yderligere information vil være i november bladet og vil kunne findes på vores hjemmeside og på Facebook, når vi nærmer os de anførte datoer.

BRIDGEKLUBBEN
Vi spiller bridge hver mandag og onsdag. Mødetid senest 14.45. Gæster er velkomne. Til- og framelding skal ske senest dagen før hos Jan Werum på 951 260 416 eller på mail: jw@werum.dk Gebyr for medlemmer er 4.00 € og for gæster 5.00 €.
Husk også at reservere weekenden, d 23.-24. oktober, hvor vi hygger os og spiller bridge, denne gang i det skønne Alhama de Granada.

– og, så, som noget helt nyt afholder vi for første gang: ”Mijas International Bridge Tournament” søndag d. 17. oktober kl. 11.00 i Club Danés. Turneringen er beskrevet mere detaljeret andetsteds i bladet, men vi opfordrer alle vore egne spillere til a melde sig og støtte op om initiativet.