Månedens Nyhedsbrev

 Kalender Februar 2019

Foredrag:
Tirsdag d. 5. februar kl 11.00 vil David Kopel fortælle om sit brug af cannabis. David Kopel er 47 år, diagnosticeret PPMS ( Primær Progressiv Multipel Sclerose ) i 2015, men har brugt cannabis siden 1990. Han fortæller lidt om sin egen historie og især om cannabis, hvad er CBD og hvad er THC osv, og hvorfor det er godt for os. Han har fået lægeordineret cannabis siden 2017 og har indtil sin sygdom spillet ishockey på topplan.
Foredraget forventes at vare omkring en times tid, og der vil være god mulighed for at stille spørgsmål. Pris for at høre foredraget: € 5. Da en del af os tilhørere sikkert får lyst til at spise en let frokost bagefter for at få diskuteret, hvad vi har hørt, tilbyder vi foredrag plus grøntsagstærte for € 10. Tilmelding af hensyn til planlægning nødvendig til Thomas eller på kontoret.

Fernisering:
Lørdag, d. 16. februar afholdes fernisering fra kl. 12.30 med Daniel Gil Broglio.Traditionelt forbindes ferniseringer vel med malerier, men denne gang drejer det sig om skulpturer. Daniel er født i Spanien i en lille by ude på landet tæt på Granada. Inspireret af sine forældre har han siden sin barndom lavet skulpturer. Han begyndte med træ, som han fandt i naturen, men i dag arbejder han primært med jern eller andet metal. Man kan se mange af hans kunstværker på hans webside:  www.broglioart.wordpress.com
Udover et møde med Daniel byder vi naturligvis på det traditionelle glas Cava og lidt snacks.

Filmaften:
Mandag d. 25. februar kl 19.45 viser vi filmen Den bedste Mand. Filmen er baseret på virkelige hændelser i bokseren Jørgen ”Gamle” Hansens liv. Selvom der er tale om et drama, er der samtidig masser af humor på grund af hovedpersonens selvironiske livsindstilling. 
Som vanligt tilbyder Thomas en ’filmmenu’ før filmen. Tilmelding senest lørdag d. 23. februar nødvendig.

Bridgeklubben:
Kom og spil med i vores ugentlige mandags og onsdags turneringer, mødetid senest 14.45. Gæster er velkomne. Til- og framelding  skal ske senest dagen før hos Jan Werum på 951 260 416 eller på mail: jw@werum.dk. Gebyr for medlemmer er 3.50 € og for gæster 5.00 €. Bridgeundervisning for begyndere og let-øvede tilbydes efter aftale med Charlotte Dyrup:
charlottedyrup@yahoo.dk .
Lørdag d. 2. februar, 2019, kl. 11.00 afholdes Årsmøde med efterfølgende turnering og frokost. Husk også at reservere d. 2-3 marts til vores weekendtur.
Vores aktiviteter kan følges på hjemmesiden: www.clubdanes.dk/bridgeklubben/