Kaarsberg Estate

Familieejet virksomhed på Costa del Sol

tilbyder ekspertise inden for ejendomssalg

Vi er en dedikeret gruppe af erfarne ejendomsmæglere med mere end 15 års erfaring inden for ejendomssalg på Costa del Sol. Udover at tale de skandinaviske sprog behersker vi også engelsk, spansk, tysk og hollandsk.

Vi anerkender og respekterer, at køb af ejendom i udlandet er en stor beslutning. Derfor bestræber vi os på at bistå og guide dig gennem processen. Vores ejendomsmæglere er stolte af opgaven med at matche den rette ejendom med dine specifikke behov.

Med os bliver du omhyggeligt guidet gennem de forskellige stadier af købsprocessen. I samarbejde med dig begynder vi med at definere dine specifikke ejendomsbehov og krav.

Herefter præsenterer vi dig for et udvalg af passende ejendomme. Hvis nødvendigt hjælper og assisterer vi dig i at træffe den endelige beslutning om en ejendom. Hvis matchet ikke opnås første gang, fortsætter vores ejendomsmæglere søgningen, indtil den passende ejendom findes.

Når valget af ejendommen er foretaget, kan vi arrangere din juridiske repræsentation og assistere dig med den lokale finansiering af købet. Og til sidst kan vi indsamle din skøde, når det er fuldført af notaren.

Som en familieejet virksomhed værdsætter vi betydningen af personlig service og dedikation. Vores mål er at gøre din oplevelse af at købe ejendom på Costa del Sol så problemfri og tilfredsstillende som muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine ejendomsdrømme.

Hjemmeside: https://kaarsbergestate.com/?lang=da

Facebook: https://www.facebook.com/kaarsbergestate