NC Fodpleje

Få topkvalitet fodpleje og ansigtsbehandling på kysten,

med en erfaren fodplejer og SU-hjælper

Jeg er Natasja og jeg er passioneret omkring at bringe velvære til mine kunder. Med over 4 års erfaring i fodpleje er jeg dedikeret til at sikre, at du føler dig godt tilpas og strålende, både indvendigt og udvendigt.

Jeg forstår vigtigheden af fleksibilitet, så jeg tilbyder både klinikbesøg og mobil fodpleje, hvor jeg kommer til dig i dit eget hjem. Uanset om du har brug for en professionel behandling i hyggelige omgivelser eller i komforten af dit eget hjem, er jeg her for at imødekomme dine behov.

Ud over min passion for skønhed og velvære, er jeg også en dedikeret SOSU-hjælper, der arbejder med en bred vifte af mennesker, herunder dem med psykiske lidelser, misbrug eller handicap. Min erfaring og forståelse for mennesker gør mig til det ideelle valg for en indbydende og omsorgsfuld behandling.

fodpleje på kysten

Jeg elsker at møde nye mennesker og skabe positive forbindelser. Har du spørgsmål eller specielle ønsker? Jeg er her for at lytte og tilpasse mine behandlinger efter dine behov.

Book din næste behandling i dag og lad mig hjælpe dig med at stråle fra top til tå!

For booking: +45 53 80 29 29

Kontakt mig nu for en tid eller for at høre mere. Jeg ser frem til at forkæle dig!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100095338141514