Club Danés Golf

Golf Club Danés, hvor golfspillere og kommende golfspillere mødes og kan tage ud sammen på golfbanen – at skabe et tættere forhold blandt alle danske og skandinaviske golfspillere i området.

Golf Club Danés vil i løbet af året arrangere match, hvor Golf Club Danés arrangerer en match for medlemmerne med en afsluttende fællesspisning. Dette foregår på en af vores hjemmebaner i Mijas kommune.

Golf Club Danés, er en afdeling i Club Danés, hvor golfinteresseret mennesker mødes – udvikler et fællesskab og kan finde mennesker at spille golf sammen med. Eks. personer der kender en del mennesker – men ikke mange der spiller golf og mange af dem der spiller golf – de har allerede andre de spiller sammen med – så her er muligheden for at finde ind i et fællesskab.

Golf Club Danés samarbejder også en PRO, der vil træne nye medlemmer – Club Danés laver en aftale om et pakketilbud, så nye golfere får mulighed for at begynde den dejlige sport i dette fantastiske klima, hvor det er en fornøjelse at spille hele året. 
Så når Golf Club Danés har samlet så mange, at man har et ’begynderhold’ går vi luften, Disse Ny Golfere vil opbygge et fællesskab og spille en del sammen i starten.

Medlemskab Golf Club Danés: 150 euro om året / Ægtepar 250 euro

Som medlem sikre Golf Club Danés dig gode green fee priser på Mijas Golf, La Cala Resort, Calanova Golf og Alhaurin Golf. Med disse green fee aftaler, der tjener du hurtigt dit medlemskab af Golf Club Danés – så medlemskabet er attraktivt for alle der spiller golf mere end 6 gange om året – og så er du med i et fantastisk fællesskab.

Golf, bridge & vin

En gang i foråret og en gang om efteråret, der bliver der lavet et fællesarrangement: GOLF – BRIDGE & VIN
Eks. lørdag golf med frokost – søndag med bridge – afsluttede med præmier og der arrangeres
tapas og vin til afslutningen i Club Danes.

Herefter fremsendes en faktura til betaling, når betalingen er registreret, så ligger dit medlemskort klar til afhentning på kontoret i Club Danés.