DANISH:

Club Danés summer af aktivitet. Nedenfor kan du finde vores arrangementer i klubben. Du kan vælge at se events som en “liste” eller “kalender oversigt”. Eller brug “søgning” til at finde et specifikt arrangement.

ENGLISH:

Club Danés is buzzing with activity. Below you can find our events in the club. You can choose to view events as a “list” or “calendar overview”. Or use “search” to find a specific event.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent Hus arrangement – Hvordan får du mest ud af dine investeringer?

2. november 2021 @ 11:00 - 14:00

Åbent Hus arrangement, tirsdag d. 2. november til foredrag.

Hvordan får du mest ud af dine investeringer?

Foredrag i Club Danes
Tirsdag den 2. november kl. 11-14

Du kan møde:

John Stihøj, AKTIEINFO, som også gæstede Club Danes i 2019
Aktieinfo har siden 2001 skabt flotte afkast, og år til dato er der opnået et merafkast på cirka 10 % i forhold til C25 via aktiv porteføljestyring. Aktieinfo tilbyder ikke porteføljepleje men videregiver på abonnementsbasis aktietips til kunderne, der selv skal gennemføre de foreslåede køb og salg.  Et abonnement hos Aktieinfo vil i det lange løb give store besparelser – og forhåbentlig fortsat gode afkast. På investeringsseminaret får du viden om Aktieinfo, den ”hemmelige porteføljeplan” og et bud på aktieudviklingen fremadrettet. Fortsætter aktieopturen og i givet fald hvor længe?

Kim Andreasen, Fondsmæglerselskabet InvesteringsRådgivning A/S
Selskabets kunder har nydt godt af gode og stabile afkast siden etableringen i 2009. En konsekvent aktieudvælgelse på danske aktier, uden hensyntagen til benchmark, har været en medvirkede årsag hertil. Siden start er der opnået et afkast på 560 % på danske aktier og dermed et merafkast på over 100 % sammenholdt med det danske aktiemarked. I 2020 leverede investeringsforeningen IR Danske Aktier et afkast på 23,1 % efter et afkast på 31,4 % i 2019, som var i top tre blandt de knap 60 sammenlignelige investeringsforeninger i Danmark. Udover IR Danske Aktier tilbydes traditionel porteføljepleje.

Bjarne Walbech, Nordic Power Trading Fund A/S
Nordic Power Trading Fund A/S er en alternativ dansk investeringsfond med mange års erfaring, som har specialiseret sig inden for handel med energi på tværs af Europa. Som et led i den globale grønne omstilling er hele energisektoren i forandring, og nye vedvarende energiformer vinder frem. Det giver lige nu en lang række attraktive investeringsmuligheder. Stifter og direktør Bjarne Walbech, som har det daglige ansvar for investeringsporteføljen, vil fortælle om de mange muligheder i forhold til investeringer i energisektoren.
Bliv klogere på denne særlige investeringsform, som er uafhængig af aktiemarkedet, og hør, hvordan Nordic Power Trading Fund A/S med solide og analysebaserede investeringsstrategier kan sprede risikoen og sikre bedst mulige afkast med størst mulige sikkerhed.

Jesper Ihlemann, Optimal Invest A/S
Afkast, sikkerhed og minimale omkostninger: Optimal Invest leverer Europas bedste afkast i forhold til risiko, bæredygtighed og ÅOP. Det viser analyser fra Morningstar. Investeringshusets foreninger styres bl.a. af stifterne Jesper Ihlemann og Karsten Hannibal.
Vi forvalter pt. ca. 4,2 mia. kr. fordelt på ca. 11.000 kunder. Vores ældste investeringsforeningsafdeling Investin Optimal VerdensIndex Moderat har givet et merafkast på ca. 50 % i forhold til sin Morningstar Kategori de første 10 år og 10 måneder. Vores investeringsforeningsafdelinger har den højeste rating i Danmark hos analysehuset Morningstar både på afkast og bæredygtighed. Få indsigt i, hvordan den sikre kerne i en formue, er en vigtig grundsten, hvis man ønsker at søge merafkast.  Alle investeringsløsninger kan købes gennem din bank.

Efter seminaret bydes på et let traktement.
Alle er velkomne mod forudgående tilmelding til Lis Fårup i Club Danes, Thomas Schou i Restaurant Casa Danesa – e-mail: restaurant@casadanesa.dk, via mail til John Stihøj på info@aktieinfo.net eller telefonisk (+45) 41 27 81 24 med oplysning om navn på alle tilmeldte. Hurtig tilmelding tilrådes. Der er maksimalt plads til 50 deltagere.

Detaljer

Dato:
2. november 2021
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Club Danés
Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas Costa,
Mijas, Malaga 29651 Spain
Phone
+34 952 472 880
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Club Danes
Phone
952 472 880
Email
mail@clubdanes.dk
Se Arrangør hjemmeside