Club Danés summer af aktivitet. Nedenfor kan du finde vores arrangementer i klubben. Du kan vælge at se events som en “liste” eller “kalender oversigt”. Eller brug “søgning” til at finde et specifikt arrangement.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

INDSAMLING: Støt de Ukrainske flygtninge på Costa del Sol

marts 5 - juni 5

Støt de ukrainske flygtninge på Costa del Sol

Der er mange tusinde flygtninge på vej fra Ukraine til Costa del Sol. Sammenslutningen af ​​hotelejere på Costa del Sol (Aehcos) har tilbudt værelser til at huse ukrainske flygtninge, og samarbejder med den spanske sammenslutning af hoteller og turistlejligheder (Cehat) for at gøre det. De forventer hurtigt at kunne stille 1000 værelser klar.

Men, de mange flygtninge, hvor et stort flertal er kvinder og børn, der har efterladt deres mænd, fædre og sønner i Ukraine, kommer med meget få ejendele, da de kun har små tasker og små kufferter med – og alle iført vintertøj, da det fortsat er vinter i Ukraine, så de mangler tøj – de mangler legetøj til børnene samt meget mere og de fleste uden mange midler til at leve for.

De spanske myndigheder er selvfølgelig klar til at hjælpe med mange ting – men lad os hjælpe med til at gøre livet for de mange flygtninge endnu mere bedre, i en tid hvor deres liv er fyldt med angst, uvished og frygt for fremtiden. Der liv har for alvor slået en koldbøtte, men i denne umenneskelige situation, der er det dejligt at se, hvordan alle andre lande står klar til at hjælpe folk i nød.

Vi er en gruppe nordiske borgere, der i samarbejde med Club Danés i Mijas, der er gået sammen for at gøre livet og opholdet i Spanien lidt bedre. Så børnene har noget at lege med og de alle sammen kan købe lidt tøj der passer til klimaet her syd på. De er her ikke for at holde ferie, men fordi deres liv er blevet ’bombet’ til ukendelighed – en situation, som ingen havde forventet for kort tid siden. Der tænkte vi kun på at komme igennem Covid-krisen – nu er de hjemløse – på flugt/fordrevet fra deres hjem og meget af deres familie og venner.

Lad os hjælpe dem – du kan støtte denne indsamling her……

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte formanden for Club Danés, Claus Beyer Ottedahl, på mail: formand@clubdanes.dk

Detaljer

Start:
marts 5
Slut:
juni 5
Hjemmeside:
www.clubdanes.dk

Sted

Club Danés
Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas Costa,
Mijas, Malaga 29651 Spain
+ Google Maps
Telefon:
+34 952 472 880
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Club Danes
Telefon:
952 472 880
E-mail:
mail@clubdanes.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige