DANISH:

Club Danés summer af aktivitet. Nedenfor kan du finde vores arrangementer i klubben. Du kan vælge at se events som en “liste” eller “kalender oversigt”. Eller brug “søgning” til at finde et specifikt arrangement.

ENGLISH:

Club Danés is buzzing with activity. Below you can find our events in the club. You can choose to view events as a “list” or “calendar overview”. Or use “search” to find a specific event.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

INDSAMLING: Støt de Ukrainske flygtninge på Costa del Sol

27. april 2023 - 28. juli 2025

10,00€ – 500,00€

Støt de ukrainske flygtninge kvinder og børn i Mijas

Der er behov for at støtte op om de ukrainske kvinder og børn, der er flygtet på grund af krigen. DET DANSKE HUS har indgået en samarbejde med Mijas kommune, afdelingen for sociale vilkår, hvor flygtningen er lagt ind under.

Lige nu støtter vi en ung ukrainsk kvinde med en dreng på 5 år – i samarbejde med Mijas kommune, så de kan få mad og tøj – samt at kvinden kan fortsætte sin uddannelse med at lære spansk, så hun kan få et arbejde.
Vi hjælper samtidig med at skaffe mulighed for fritidsaktiviteter for drengen, så han får oplevelser og mulighed for at møde nye børn på hans alder.

De mange flygtninge, hvor et stort flertal er kvinder og børn, der har efterladt deres mænd, fædre og sønner i Ukraine – denne kvinde og barn har forladt deres mand og far – der fortsat kæmper ved fronten i Ukraine – lad os hjælpe både ham med at passe på dem og dem til at få en bedre liv langt fra deres familie og kære.

Vi er en gruppe nordiske borgere, der i samarbejde med DET DANSKE HUS i Mijas, der er gået sammen for at gøre livet og opholdet i Spanien lidt bedre for disse – vi har også brug for din hjælp, så børnene har noget at lege med og de alle sammen kan købe lidt tøj der passer til klimaet her syd på. De er her ikke for at holde ferie, men fordi deres liv er blevet ’bombet’ til ukendelighed – en situation, som ingen havde forventet for kort tid siden. Der tænkte vi kun på at komme igennem Covid-krisen – nu er de hjemløse – på flugt/fordrevet fra deres hjem og meget af deres familie og venner.

Lad os hjælpe dem – du kan støtte denne indsamling her……

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte formanden for DET DANSKE HUS & Club Danés, Claus Beyer Ottedahl, på mail: formand@clubdanes.dk

Detaljer

Start:
april 27
Slut:
28. juli 2025
Pris:
10,00€ – 500,00€
Hjemmeside:
www.clubdanes.dk

Sted

Club Danés
Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas Costa,
Mijas, Malaga 29651 Spain
+ Google Maps
Phone
+34 952 472 880
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Club Danes
Phone
952 472 880
Email
mail@clubdanes.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Donation: Støt de Ukrainske flygtninge
Med denne donation støtter du Ukrainske flygtninge på Costa del Sol med 10 euro
10,00
Ubegrænset
Donation: Støt de Ukrainske flygtninge
Med denne donation støtter du de Ukrainske flygtning på Costa del Sol med 25 euro
25,00
Ubegrænset
Donation: Støt de Ukrainske flygtninge
Med denne donation støtter du de Ukrainske flygtninge på Costa del Sol med 50 euro
50,00
Ubegrænset
Donation: Støt de Ukrainske flygtninge
Med denne donation støtter du de Ukrainske flygtninge på Costa del Sol med 100 euro
100,00
Ubegrænset
Donation: Støt de Ukrainske flygtninge
Med denne donation støtter du de Ukrainske flygtninge på Costa del Sol med 200 euro
200,00
Ubegrænset
Donation: Støt de Ukrainske flygtninge
Med denne donation støtter du de Ukrainske flygtninge på Costa del Sol med 500 euro
500,00
Ubegrænset