DANISH:

Club Danés summer af aktivitet. Nedenfor kan du finde vores arrangementer i klubben. Du kan vælge at se events som en “liste” eller “kalender oversigt”. Eller brug “søgning” til at finde et specifikt arrangement.

ENGLISH:

Club Danés is buzzing with activity. Below you can find our events in the club. You can choose to view events as a “list” or “calendar overview”. Or use “search” to find a specific event.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

KUNST – INTIMKONCERT & GOURMETMAD PÅ HØJESTE NIVEAU

december 2 @ 18:00

100,00€

KUNST PÅ KYSTEN 

Oplev en intim aften med kunst, musik og gourmet på højeste niveau, når vi præsenterer “Kunst på Kysten” med den anerkendte multikunstner Jesper “Jokeren” Dahl og Michelin-kokken Henrik Boserup.

Vi vil give dig chancen for at opleve to utroligt talentfulde kunstnere på én aften. Begge har opnået international anerkendelse inden for deres respektive områder og vi ved, at de vil levere en fremragende præstation, da de lægger stor vægt på at give deres publikum den bedst mulige oplevelse.

Jokeren “Jesper Dahl” og Henrik Boserup – kommer til DET DANSKE HUS.

Der venter en sublim aften med kunst, intimkoncert og gourmetmad på højeste niveau.

KUNSTUDSTILLING
Kom og udforsk Jesper Dahl “Jokeren” magiske kunstværker, hvor hvert lærred er et mesterværk.
Jesper har tegnet og malet det meste af sit liv og har netop udstillet på Færøernes National Galleri

LIVE INTIMKONCERT
Jokeren går på scenen til en forrygende intimkoncert og der er fri bar med lokal øl, vand og vin samt lokal spiritus fra klokken 20:00 til 24:00

KULINARISKE FORNØJELSER
Henrik Boserup er en mester i kulinariske kunst, hvis talent og lidenskab for madlavning har ført ham til Michelin-stjerner.
Hans kreativitet i køkkenet og evne til at kombinere smage er bemærkelsesværdig. Med en imponerende kulinarisk baggrund har han sat sit præg på gastronomien og leverer uforglemmelige smagsoplevelser.

En aften der præsenteres af Evert Gallery & Restaurant La Cocina Danesa i DET DANSKE HUS.

 

Detaljer

Dato:
december 2
Tidspunkt:
18:00
Pris:
100,00€
Hjemmeside:
www.clubdanes.dk

Sted

Club Danés
Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas Costa,
Mijas, Malaga 29651 Spain
+ Google Maps
Phone
+34 952 472 880
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Club Danes
Phone
952 472 880
Email
mail@clubdanes.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
KUNST PÅ KYSTEN
Oplev en intim aften med kunst, musik og gourmet på højeste niveau, når vi præsenterer "Kunst på Kysten" med den anerkendte multikunstner Jesper "Jokeren" Dahl og Michelin-kokken Henrik Boserup.
100,00
Ubegrænset