DANISH:

Club Danés summer af aktivitet. Nedenfor kan du finde vores arrangementer i klubben. Du kan vælge at se events som en “liste” eller “kalender oversigt”. Eller brug “søgning” til at finde et specifikt arrangement.

ENGLISH:

Club Danés is buzzing with activity. Below you can find our events in the club. You can choose to view events as a “list” or “calendar overview”. Or use “search” to find a specific event.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NYHED: Spanskundervisning i DET DANSKE HUS

januar 13 @ 0:00

Det er med stor glæde, at vi nu kan meddele, at DET DANSKE HUS har indgået en aftale med en professor i spansk & engelsk til at starte undervisningshold op i DET DANSKE HUS fra fredag den 13. januar 2023.
Der bliver et nybegynderhold i spansk fra klokken 12:30 til 14:25 – undervisning 2 x 45 minutter. (pris pr. deltager 15 euro pr. gang)
Tilmeldingsgebyr: 100 euro – resten ved kurset begyndelse.
Der bliver også et hold for “øvede” i spansk, også hver fredag fra klokken 14:30 til 16:30. (pris pr. deltager 20 euro pr. gang)
Tilmeldingsgebyr: 100 euro – reste ved kurset begyndelse.
Begge hold kører i 3 måneder, hvor efter nye hold starter op.
Det er Ana der skal undervise og hun fortæller:
Mit navn er Ana, og jeg er en spansk lærer, der i øjeblikket arbejder på Aenfis sprogskole i Fuengirola, og jeg er officiel eksaminator. Jeg har en grad i latinamerikansk filologi, som er studiet af spansk sprog og litteratur, og over tre årtiers undervisningserfaring. I løbet af denne tid har jeg været så heldig at hjælpe hundredvis af studerende med at nå det niveau, de har brug for til arbejde og studier, eller bare for at kunne nyde livet mere her i Spanien. Jeg brænder fuldstændig for at undervise, og jeg håber, at kunne hjælpe mange flere elever i fremtiden.

Detaljer

Dato:
januar 13
Tidspunkt:
0:00
Hjemmeside:
www.clubdanes.dk

Sted

Club Danés
Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas Costa,
Mijas, Malaga 29651 Spain
+ Google Maps
Phone
+34 952 472 880
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Club Danes
Phone
952 472 880
Email
mail@clubdanes.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige