GOLFSKOLEN

Velkommen til Golf Club Danés GOLFSKOLEN – for nybegyndere

Som medlem af Golf Club Danés, så har du/I mulighed for som ny-golfer at komme på GOLFSKOLE – et forløb på 12 uger, hvor der trænes hver mandag fra klokken 16 til 18. Det er den samme golftræner der følger dig/Jer igennem hele forløbet (ved sygdom kan der komme afløser på).


Medlemskab af Golf Club Danés, der udover medlemskab af Golf Club Danés også giver medlemskab af hovedklubben Club Danés, der blandt andet sikrer rabatter ved arrangementer m.m. Dertil giver det dig gode rabatter på green fee på flere golfbaner efterfølgende.
Medlemskab af Golf Club Danés: 150 euro / ægtepar 250 euro


Golfskolen der afholdes på Alhaurin Golf indeholder følgende:
Introduktionskurser på driving range. Adgang til par 3 bane og spil på klubbens 18-hullers bane efter de første uger fra kursets start ( dette vurderes af golftræneren), dette er for opnåelse af et handicap.

Udstyr: Udlånes af golfbanen

Afsluttende baneturnering: I slutningen af Golf Club Danés GOLFSKOLEN afholdes en turnering på 18-hullers banen blandt deltagerne med fordeling af præmier.

Kursuspris: Pr. deltager 325 euro for medlemmer af GCD / ikke medlemmer 425 euro

Opstart: Der skal være minimum være 6 deltagere max 10 deltagere) – tilmelding sker efter først til mølle-princip. Tilmelding på denne hjemmeside under ARRANGEMENTER.

Spørgsmål vedrørende Golf Club Danés GOLFSKOLEN – skriv til formand@clubdanes.dk eller ring til formanden (Claus) på +34 604 401 228