Medlemsskab

Overvejer du at melde dig ind i DET DANSKE HUS & Club Danés?

Det er både nemt og billigt at blive medlem af den danske klub i DET DANSKE HUS & Club Danés på Costa del Sol . Du får derved mulighed for at deltage i de mange aktiviteter, som findes i klubben og samtidig støtter du et dansk samlingssted. Vi håber, at vi ser dig som medlem, men du er under alle omstændigheder altid velkommen til at aflægge klubben et besøg og orientere dig nærmere om vores forhold.

Indmeldelse i Det Danske Hus & Club Danés
Direkte indmeldelse kan ske under Billetter/tickets  i menuen på denne hjemmeside. Her finder du Medlemsskab & Donationer – og du kan omgående melde dig ind online. Nemt – hurtigt og sikkert.

Alternativt kan du sende en mail til klubbens kontor på mail@clubdanes.dk.  Oplys navn, adresse, mail, telefonnummer. Herefter overfører du kontingent til vores bank. Kontingentet er 100€ om året.

Når din betaling er modtaget er dit medlemskort klar til afhentning på kontoret i åbningstiden.

Cajamar
ES94-3058-0860-7227-2000-9059
BIC: CCRIES2A

Husk at oplyse dit navn ved betaling.

Måneds medlemsskab
Kommer du engang imellem til Solkysten, og kunne tænke dig at deltage i en af  Club Danés mange aktiviteter i DET DANSKE HUS , kan du tegne dig for et måneds kontingent. Et måneds kontingent koster 25 € og kan tegnes 2 gange pr. år.

Passivt medlemsskab
Bliv passiv medlem af DET DANSKE HUS & Club Danés og vær med til at sikre DET DANSKE HUS & Club Danés overlevelse i fremtiden. Du bliver med dit passive medlemskab automatisk medlem af vores støtteklub, Club Danés Venner – hermed vil du også modtage alle klubbens nyhedsbreve, så du kan følge med i klubbens aktiviteter. Ved arrangementer skal du fortsat købe et medlemskab sammen med din billet. Et passivt medlemsskab koster 30€ årligt og kan også bestilles under Billetter/Tickets.


Ønsker du yderlige oplysninger, kan du kontakte vores kontor på tlf. +34 635 292 602 eller send en mail på mail@clubdanes.dk