NORDIC DENTAL CENTRE

Nordic Dental Centre

We in Nordic Dental Centre are pleased to announce an exciting promotion in collaboration with the Danish Club. As part of this exclusive partnership, we offer a 10% discount on all our dental treatments for club members. It’s our way of giving them special attention and making their smile shine even brighter!

Additionally, as a welcome gesture, we offer you a completely free initial assessment, where our team of experts will evaluate your dental health and answer all your questions. And if that were not enough, they will also receive a free dental cleaning to leave their teeth spotless and healthy!

At Nordic Dental Centre, we are committed to providing our patients with the highest quality dental care in a welcoming and comfortable environment. With cutting-edge technology and a team of dedicated professionals, we are here to help you achieve a radiant, healthy smile.

Don’t miss this unique opportunity to take care of your dental health and enjoy exclusive discounts! Contact us today to book your appointment and start your path to a perfect smile with Nordic Dental Centre. 


Vi er glade for at kunne annoncere en spændende kampagne i samarbejde med Den Danske Klub. Som en del af dette eksklusive partnerskab tilbyder vi en 10% rabat på alle vores tandbehandlinger for klubmedlemmer og gratis tandrensning og konsultaiton. Det er vores måde at give dem særlig opmærksomhed og få deres smil til at skinne endnu mere!

Desuden tilbyder vi som en velkomsthilsen en helt gratis indledende vurdering, hvor vores team af eksperter vil evaluere din tandhelbred og besvare alle dine spørgsmål. Og hvis det ikke var nok, vil de også modtage en gratis tandrensning for at efterlade deres tænder skinnende rene og sunde!

På Nordisk Tandcenter er vi dedikerede til at yde vores patienter den højeste kvalitet af tandpleje i en imødekommende og behagelig atmosfære. Med topmoderne teknologi og et team af dedikerede fagfolk er vi her for at hjælpe dig med at opnå et strålende, sundt smil.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at passe på din tandhelbred og nyde eksklusive rabatter! Kontakt os i dag for at bestille din aftale og start din vej mod et perfekt smil med Nordisk Tandcenter.

Kontakt os på telefon 952665306 eller via WhatsApp på 674928221.

You can also check our website: www.nordicdentalcentre.com

Instagram: nordicdentalcentre

Facebook: Nordic Dental Centre